Sally Hansen 7-in-1 nail treatement

Sally Hansen

SALLY HANSEN COMPLETE CARE 7-IN-1 NAIL TREATMENT™

GEEFT ZICHTBARE RESULTATEN OP DE NAGELS

Of je probleem nu droge, geribbelde, snel brekende of splijtende nagels is,  Sally Hansen heeft hiervoor dé oplossing:

de nieuwe Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™. Dit product helpt droge, broze nagels te herstellen waardoor ze zichtbaar gezonder en mooier worden. Na slechts 3 dagen zijn de nagels glanzender, sterker, super gehydrateerd en helderder en zijn de ribbels opgevuld.

De exclusieve, gepatenteerde formule met avocado-olie, zeezout, granaatappelextract en calcium beschermt meteen en voedt de nagels

continu waardoor een perfecte basis gecreëerd wordt voor iedere manicure.

Het product is voorzien van een nieuw kwastje om de vloeistof gelijkmatig aan te brengen.  En bovendien droogt het snel op tot een gladde, harde finish.

Deze veelzijdige nagelbehandeling kun je solo of als basis en/of beschermende top coat in combinatie met je favoriete Sally Hansen nagellakkleur gebruiken. Wil je het product solo gebruiken? Breng dan 2 laagjes op je zuivere, droge nagels aan. Om een manicure op te frissen kan je een dunne laag op je nagels aanbrengen. Het product is gemakkelijk, gelijkmatig en streeploos aan te brengen.

De Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™  – adviesverkooppprijs €12,99, is vanaf half januari 2016 exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum.

 

Categories

CATEGORIES

Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *