Falke Store opening Den Hague and Antwerp

Falke

FALKE opende afgelopen weekend de deuren van haar nieuwe winkel in Den Haag.

In de nieuwe winkel zullen alle FALKE collecties verkocht worden waaronder de beenmode collectie voor dames, heren en kinderen. Tevens is hier de menswear lijn verkrijgbaar, de sport collectie (FALKE Ergonomic Sport System) en de exclusieve luxury lijn.

“Bijna een jaar na het openen van onze winkel in Maastricht, is het ons wederom gelukt om een premium locatie te vinden voor onze nieuwe winkel. Het chique karakter van Het Noordeinde (huisnummer 5) in Den Haag is de perfectie locatie hiervoor.” legt Ruud Wilbers, commercieel directeur FALKE Benelux, uit.

De nieuwe FALKE winkel bevindt zich te midden van kunstgalerijen en shopgelegenheden als Oger en Max Mara. De FALKE winkel heeft een boetiek karakter door gebruik van donkere, luxueuze materialen.

 “Het karakter van Den Haag heeft een enorme aantrekkingskracht op nationale en internationale bezoekers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Hier spelen we bijvoorbeeld op in met onze luxury lijn, die bestaat uit beenmode vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals merino, kasjmier en Egyptisch katoen”, zegt Wilbers.

In de lente van zal FALKE een winkel openen in de Schutterhofstraat in Antwerpen. Tevens zijn er plannen voor een winkel in een Amsterdam.

Momenteel telt het bedrijf wereldwijd ruim 8500 verkooppunten waaronder Au Bon Marché, KaDeWe, Harrods en de Bijenkorf.

Categories

CATEGORIES

Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *